RO Study
👤
Qujiwuce
Qujiwuce
29-09-2015
Limba română
a fost răspuns
realizati un dialog intre doua persoane
Răspuns :
Summer1
Summer1
29-09-2015
-Salut -Salut,cum tiai petrecut vacanta de vara? -Foarte bine ! Am fost la mare , la bunici.Dar tu? -Eu super am petrecut vara, am fost la tabara mam distrat cu prietenii. -Cool, bine ne mai vedem. -Bine sunt nerabdator sa ne vedem din nou.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adunând Câte Două Numerele A, B Şi C, Se Obțin Numerele 38, 44 Şi 60. Aflați Numerele A, B Și C.Dau Coroana!
Harta Textului Titlul Textului Autorul Textului Timpul Acțiuni Locul Acțiuni Personaj
Ex 22 Si 23 Este Fff Urgent Dau Coroana Ma Abonez
Stiind Ca Suma A Doua Numere Este 81, Iar Primul Numar Este Intreitul Lui 9, Atunci Al Doilea Numar Are Valoarea: 45, 55, 54, 59.
Triunghiul ABC Din Figura Alăturată Are Unghiul BAC=90 Grade Și ACB De 15 GradeVă Rog Frumos Să Mă Ajutați! Dau Coroana Inimă Și Puncte
2. Observă Mărimea Muchiilor Colorate Ale Paralelipipedelor De Mai Jos Şi Estimează Volumul Fiecăruia, Exprimat Într-un Număr De Cuburi Cu Latura De 1 Cm.
10. Indică Funcţia Sintactică Pentru Fiecare Cuvânt Subliniat Din Fragmentele De Mai Jos. a) Digory Se Trezi Învăluit De O Lumină Verde"; b) Lângă Trunchiul Unu
Repedeee Ex 1 Si 3 . DAU CIROANA SI 100 De Puncte Extrem De Repede , Aveti Poza Atașata
Va Rog Dau Coroana E Urgent Va Roggg Dau 50 De Puncte
Va Roooog!!Plz!!Dau Coroanaaa!!Va Rog!!