RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Înlocuieste cuvantul a trage cuburechea
Răspuns :
Monaady326
Monaady326
29-09-2015
a trage cu urechea= a asculta ,auzi sau a spiona.
Answer Link
Alexandrayaaa
Alexandrayaaa
29-09-2015
a trage cu urechea= a asculta sper ca te.am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa Faca Testul Asta
Rapid Va Rog DAU Coroana!!! 1.Suma Divizilor Intregi Negativi Ai Lui 26 Este... 2.Valoarea Absoluta A Patratului -9 Este ... 3.Intr-un Sistem De Axe XOy Se Cons
Rapid Va Rog DAU Coroana!!! 1.Suma Divizilor Intregi Negativi Ai Lui 26 Este... 2.Valoarea Absoluta A Patratului -9 Este ... 3.Intr-un Sistem De Axe XOy Se Cons
Triunghiul Abc Are Aria De 75 Cm Pătrați Pe Laturile Bc Și Ac Se Iau Punctele M Și P Astfel Încât Mp Paralel Cu Ab Și Bm Egal Cu 2 Pe 3 Din Mp, Atunci Aria Triu
19. Un Elev Parcurge Drumul De Acasă La Şcoală În 10 Minute. Într-o Săptămână El Face ...minute De Mers Pe Acest Traseu.Așdori Să Îmi Confirmați Dacă Răspunsul
Îmi Dați Și Mie Un Text Nonliterar Despre Vulpi, Va Rog? Mulțumesc
Câte Numere Naturale De Trei Cifre Există, Știind Că Prima Și Ultima Cifră Sunt Identice?VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ!
1)Aflați Deîmpărțiul, Știind Că Împărțitorul Este 100, Iar Câtul Este De 10 Ori Mai Micdecât Împărţitorul.2) Aflati Valoarea Lui A: 4-(10 X 10 X 10 - 1000 : 10
4 Notează Funcția Sintactică A Substantivelor Adjuncți Din Enunțurile De Mai Jos.Am Spart Paharul Din Fața Mariei Dintr-o Greșeală.b Am Mers La Bibliotecă Pentr
După Două Creşteri Consecutive De Preţuri, Prima De 10%, Iar A Doua De 15%, Un obiect Costă 2 277 De Lei. Care A Fost Prețul Inițial Al Obiectului?