RO Study
👤
Nicolasnicu
Nicolasnicu
29-09-2015
Limba română
a fost răspuns
date despre mircea eliade
Răspuns :
Loretastefania
Loretastefania
29-09-2015
Mircea Eliade s-a nascut pe 13 Martie 1907, a murit pe 22 Aprilie 1986 la varsta de 79 de ani. A fost activ ca scriitor intre ani 1921-1986.A debutat cu povestirea Cum am găsit piatra filosofală, romanul Romanul adolescentului miop, eseul Yoga.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
NUMERELE DE LA 11 LA 30 IN ENGLEZA VA ROOOOOOOOOOOOG!
Explica In Maxim 5 Randuri Semnificatia ' Eu Trec Ca Un Demon Prin Multime Si Dispar In Noaptea Neagra '
Intr.o Sala De Festivitati Sunt 25 De Randuri De Scaune.pe Fiecare Rand Sunt Cate18 Scaune.daca La Spectacol Au Venit 9 Clase A Cate 25 De Elevi, Afla Cate Locu
Ce Este Pronumele? Adica Vreau Sa Spun Care Este Defiinitia Pronumelui??
Ofer 20 Puncte,pentru Cel Mai Bun Răspuns.
Imagineaza-ti Ca Esti Redactor La O Revista Ce Promoveaza Localitatea Ta. Scrie Un Text In Care Sa Oferi Informatii Referitoare La O Insitutie, Un Loc, Un Eveni
Daca Trebuie Să Scot Întregii Din Fracție Și Am De Exemplu 11 Supra 4 Împart 11 La 4 ??
Daca Suma A 5 Nr Naturale Consecutive Se Împarte La 3 Se Obține Catul 10.Aflati Nr...
Recunoașteți Substanță Care Are Urm. Proprietăți: este Un Lichid Solubil În Apă, Punctul De Fierbere Este De 78°C, Are Miros Aromat, Este O Substanță Volatilă,
Deduceti Efectele-atit Cele Pozitive,cit Si Cele Negative-pe Care Le Poate Avea Asupra Naturii Si A Omului Aplicarea Substantelor Chimice In Agricultura