Răspuns :
inlocuiesti in prima relatie adica A+b+c =30 cu cu a+b=17 => 17+c=30 il afli pe C
17+c=30
c=30-17
c=13
Apoi il inlocuiesti in relatia b+c=19 => b+13=19
b+13=19
b=19-13
b=6
Apoi il inlocuiesti pe b in relatia a+b=17 => a+6=17
a+6=17
a=17-6
a=11
APOI REYOLVI PRIMA RELATIA adica A+b+c=30 =>
11+6+13= 20 rspuns final
17+c=30
c=30-17
c=13
Apoi il inlocuiesti in relatia b+c=19 => b+13=19
b+13=19
b=19-13
b=6
Apoi il inlocuiesti pe b in relatia a+b=17 => a+6=17
a+6=17
a=17-6
a=11
APOI REYOLVI PRIMA RELATIA adica A+b+c=30 =>
11+6+13= 20 rspuns final