RO Study
👤
Alexap
Alexap
28-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Descrieti un joc de societate . PLSSSS <3
Răspuns :
Deni1234567
Deni1234567
28-09-2015
counter strike ,nu imi da raport te rog daca nu e asta .
Answer Link
Ilianaaa
Ilianaaa
28-09-2015
Un joc de societate se joaca in doi sau mai multi jucatori . El contine o tabla de joc , pioni zaruri , caronase, bani etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabileste Coeficientii In Urmatoarele Ecuatii Chimice, Folosind Un Mol Din Substantele Incadrate. Precizeaza Tipul Fiecarei Reactii. a. Li + Cl2 --> LiCl b.
Ce Inseamna "Daţi-mi Un Punct De Sprijin Şi Pun Pământul În Mişcare".Ajutatima Va Rog Mult.
Perimetrul Unui Paralelogram Este De 504 M ,iar O Latura Este De 3 Ori Mai Mare Decat Cea Alaturata .Afla Lungimile Laturilor Paralelogramul
Afla Suma Dintre Predecesorul Numrului 279 Si Succesorul Numarului 456.
Un Gospodar Duce La Piata O Canistrade 24l De Must .Il Vinde In 10 Bidoane A 2l Si In Sticle De 1l. Cate Stilce De 1 LITRU A UMPLUT ?
In Trei Cutii Se Afla 40 Kg De Bomboane. In Prima Cutie Sunt 12 Kg De Bomboane ,in A Doua Cutie Sunt Cu 3 Kg Mai Mult, Iar In A Treia Restul. Cate Kg Sunt In A
Am Si Eu O Intrebare , Va Rog Sa-mi Spuneti Cat Mai Rapid Ce Cazuri Au Cuvintele Pantofi Si Naturale Din Urmatoarea Propozitie : ...nu Poarta Pantofi , Pentru
Cati Cm Inseamna Un Metru?
Crezi Ca Ar Trebui Sa Avem Voie Sa Creștem Și Sa Îngrijim Orice Animal Ne Place Sau Trebuie Sa Respectam Faptul Ca Unora Le Este Mult Mai Bine În Sălbăticie?
Сочинение По Картине : И В Конце Картина Вызывает (что.?)