RO Study
👤
Talascapetre
Talascapetre
28-09-2015
Limba română
a fost răspuns
numele a trei edituri romanesti ?
Răspuns :
Amgunitbv2013
Amgunitbv2013
28-09-2015
Humanitas, All, Corint
Answer Link
Giulieta
Giulieta
28-09-2015
Delfin
All
Gramar
Sper ca te-am ajutat.
Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune Un Site Unde Sunt Niste Ghicitori Grele,dar Sa Fie Grele! Si Sa Aiba Raspunsuri :d. Multumesc!
Ce Inseamna:- Numar Finit-numar Nenul-multime Finita Ce Fel De Multiimi Existacare Este Partea Fractionara A Numarului-7,89 ,dar Partea Intreaga?Ajutooo!______
URGEEENT!!! Scrieti O Compunere Cu Titlul ,,Casa, Dulce Casa'' In Care Sa Apare Urmatoarele Figuri De Stil: Epitet, Personificare, Comparatie, Enumeratie Si Rep
Pentru Cele 5 Creioane Pe Care Le-a Cumparat , Vlad A Platit Cu 9 Lei Mai Mult Decat Suma Platita De Madalina Pentru 2 Creioane De Acelasi Fel . Cati Lei A Chel
AJUTOR !!! In Urma Aplicarii Unui Test , Profesoara De Matematica Face Urmatoarea Analiza : 2 Supra 5 Din Elevi Au Rezolvat Corect Si Complet Problema De Geo
Determinati numarul Elementelor Pe Care Le Are Multimea Aintersectat Cu B stiind Ca A Si B Are Fiecare Cate 75 De Elemente Iar Multimea A Reunit Cu B Are 100
Trei Motive Ale Poluarii Aerului
HeplA)[( X-1)/2]-3=(7/2)(x+3) B)2+(x-1/2)=(-1/3)²-0,25 C) X+(1/2)=2(1-x)
Imi Puteti Spune Un Site Unde Sunt Niste Ghicitori Grele,dar Sa Fie Grele! Si Sa Aiba Raspunsuri :d. Multumesc!
Patratul Perfect Al Radicalului 149