RO Study
👤
Iulika
Iulika
28-09-2015
Latina
a fost răspuns
Ce grupa este verbul partir? (lb. franceza)
Răspuns :
Postasul
Postasul
28-09-2015
Partir e vb de grupa 2
Answer Link
Victormihai60
Victormihai60
28-09-2015
Grupa verbului partir e a 2 a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este 3 La Puterea 2012 . Care Este Ultima Cifra A Produsului Celor Trei Numere? Ma Puteți Ajuta, Va Rog?
Ajutatima Va Dau 20 De puncte Redactati O Compunere Cu Titlu ,, Camera Mea '' , In Care Sa Folositi Cuvintele: Biblioteca , Pacea , Primitoare , Placuta , Lini
Indentifica Toate Predicatele Cine Imi Suporta Greselele Devine Stampinul Meu,chiar Daca Imi Este ServitorEste Greu Sa Lupti Inpotriva Inimii Tale,dar Este Tr
Meda Geometrica A 2 Nr. Este 24 , Iar Unul Dintre Nr. Este 18.Aflati Celalalt Nr. Si Media Aritmertica
Stiind Ca Distanta Dintre 2 Localitati, Pe O Harta Este 1,8 Metri, Iar Distanta Reala (pe Teren) Este 540 Km, Aflati Scara Hartii .
Care Sunt Personajele;secundare,pozitive Si Negative Din Fram Ursul Polar.multumesc
ZECE BABUSTI MICI SI ZECE BABUSTI MARI CANTARESC, LAOLALTA, 3KG. CAT CANTARESTE ,O BABUSCA MICA SI CAT CANTARESTE O BABUSCA MARE, STIIND CA 5 BABUSTI MICI CANTA
La O Ferma Sau Recoltat In 30 De Zile Cate 46 Tone De Grau, Iar In 4 Zile Cu Cate 2 Tone Mai Mult, Sau Trimis La Moara 170 De Tone De Grau. Iar Restul Spre 2 Si
Citiți Replicile Copiilor Şi Compurți O Problemă Folosind Informațiile Date. 1 "Trebuie Să Plantă 2000 De Flori." 2 "Sau Plantat 214 Panseluțe, Ia
Daca A=4 Si B+c=25, Atunci Aflati Valoarea Expresiei Ab+ac.