RO Study
👤
Saby2003
Saby2003
28-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Cuvant cu acelasi sens pentru frumos
Răspuns :
Coco9
Coco9
28-09-2015
splendid .dragut.......
Answer Link
Viorelbineata
Viorelbineata
28-09-2015
estetic, arătos, chipes, aspectos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu 10 Propozitii Cu C. 3 La Engleza Va Roog <3
Formulati Propozitii Care Sa Exprime: O Constatare; O Solicitare; O Multumire; O Rugaciune; Un Indemn; Un Salut; O Intrebare.
Completeaza Rubricile Revistei Clasei A 2 De Mai Jos Și Da.i Un Titlu : Micul Scriitor , Concursuri, Jocuri Curiozități Ghicitori, Sport.
Bunicul Meu Are 29 L De Vin Pe Care Vrea Sal Imbutelieze Petru Iarna .el Are 4 Sticle De 1l Fiecare Si Doua Damigene De 10 L Fiecare.
Am Nevoie Urgent De Ajutor !!! 1.Imi Trebuie Analiza Cuv " Sa Mergeti" Din Propozitia : A Ordonat Sa Mergeti Imediat La Dumnealui. 2. Si Analiza La Structura "
Indicati Interjectiile Predicative Din Urmatoarele Fragmente: a).-Pupaza Zbrr!pe O Dugheana...Eu Atunci Hat!de Sumanul Mosneagului... b).Neghinita Intelese,si T
Colecteaza Informatii Si Imagini Despre: Ghetari Mari Si Oceane Nori
What Do They Say? 1) Anne Says:,,My Mather Speaks Italian Well,, 2) Tom Says: ,,I Am On Duty Today,, 3) Alice Says: ,,I Have A Pretty Doll,, 4) ,,We Are Good Fr
S Imi Spuna Si Mie Cineva Raspunsul Urmatoarei Intrebari: Care Sunt Trasaturile Operei Populare
Ajutooor Pentru Aceste Exercitii: Toamna Imi Ineacă Sufletul In Fum... Toamna-mi Poartă In Suflet Roiuri De Frunzare Dansul Trist Al Toamnei Il Dansăm Acum, Tra