RO Study
👤
Rafaelaliber
Rafaelaliber
28-09-2015
Matematică
a fost răspuns
Cat este 5 la puterea 220
Răspuns :
Luisa057
Luisa057
28-09-2015
1100 cred
Sper ca team ajutat!
Answer Link
Anutzamariabo
Anutzamariabo
28-09-2015
pai vine 5 de 220 de ori, asa ca nu se poate face nici cu calculatorul pentru ca iti da eroare si ori cum iti da un nr prea mare..... Poate daca e un ex intreg asa se pate rezolva altfel nu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
) B) Află Valoarea Ma Pe 4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Dreptunghic ABCD, Cu AB || CD, AB > CD, KA=D=90°, KABC= 60°, AC L BC, MN Este Linia
8 Citiți Enunţurile Şi Rezolvați Cerințele. A Aflați Toate Valorile Numărului Natural N Pentru Care 15 <2 La Puterea N < 513
Explicați, Într-un Text De 30-50 De Cuvinte, Semnificația Enunţului: Mi-am Recitit Acest Lung Manuscris Şi, Dincolo De Ceea Ce El Conține, M-a Uimit Barbaria C
Ofer Coroanaa!!!!!!!!!
2. Soluţia Naturală A Ecuației |2x+2-(x-3)|=15² Va Da Numărul De Baloane Pe Care Le Dețin Companiile Înregistrate Oficial În Cappadocia.
Toate Cele 4 Dau Coroana 100 Puncte Va Rog Din Suflet
Scrie,pe Spațiul De Mai Jos,cinci Reguli Prin Care Poți Ocroti Pădurea? Repede Pls
La Clorurarea Toluenului Se Formează Clorură De Benzil, clorură De Benziliden Şi Clorură De Benzin În Raport Molar De 1:2:1. Știind Că Randamentul Reacţiei Este
La Sulfonarea Benzenului Se Utilizează 200 G Soluţie H₂SO4 De Concentraţie 96%. Dacă Numai 80% Din Benzen reacţionează, Masa De Benzen Introdusă În Reacţie Este
34 Put The Verbs In Brackets Into The Correct Future Form.