RO Study
👤
Eroic
Eroic
27-09-2015
Limba română
a fost răspuns
sens asemanator pentru cuvantul "rost"
Răspuns :
Iosiflidia
Iosiflidia
27-09-2015
Sens , logica , a merita , sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Alcătuiește Propoziții Simple În Care Subiectul Să Fie Exprimat Prin: Substantiv Propriu____________. Pronume_____________.numerel___________. Verb__________
Ajutor Plz Repedeewwwe C
Să Se Calculeze Folosind Regula Lui L'Hospital: [tex]\lim_{x \to \pi +} (\frac{1}{(x-\pi)^{2} }+\frac{1}{xsinx} )[/tex]
Buna! Am Nevoie De Putin Ajutor Cu O Carte, Mai Exact ,,Baiatul Cu Pijamale In Dungi" Am Nevoie De O Asociere Cu O Alta Carte Si Lucrul Comun, Mulțumesc!♡
A)daca A<b, Atunci A/a+1<b/b+1b)daca A<b Si C≠0, Atunci A/b<a+2013*c/b+2013*cc)daca A<b Si C≠0, Atunci A/b<a+c/b+cP.S.- Cerinta Este: Aratati
Să Se Calculeze Folosind Regula Lui L'Hospital: [tex]\lim_{x \to \pi +} (\frac{1}{(x-\pi)^{2} }+\frac{1}{xsinx} )[/tex]
82. Un Biciclist Mergînd Dintr-un Sat Spre Oraş, Parcurge Această Distanţă Cu Viteza De 8 Km/h, La Dus Şi Cu Viteza De 12 Km/h La Întors. El A Mers În Total 10
Știind Ca A+b=3/5 Și C=4/15 Calculați A+(b+c)rezolvare A+(b+c)=(a+b)+c=3/5+4/15= ....
2. În Două Vase Sunt 1501 De Apă. Știind Că În Primul Vas Sunt Cu 6 1 Mai Puţini Decât În Al Doilea, Să Se Afle Câţi Litri De Apă Se Află În Fiecare Vas. Plan D
Aceasta Problema .multumesc