RO Study
👤
Vovunea
Vovunea
27-09-2015
Biologie
a fost răspuns
Cu ce alt animal se aseamănă pisica
Răspuns :
Aqua69
Aqua69
27-09-2015
tigru :) ;) :* :D :p
Answer Link
MechiLambreOffy
MechiLambreOffy
27-09-2015
rasul
tigrul
jaguarul
puma
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ex 3 Ofer Coroana Și Puncte
4) Aflati Produsul Următoarelor Numere Întregi: A) -5 Şi 13; B)-8 Şi-7; C)-9 Şi-6; E) 12 Şi-10; F) -15 Şi-5; G)-16 Și 15; D) 17 Și-3; H) -7si-21.
Am Ataș Poza ,va Rogg Frumos Am Nevoie De Ajutor,cei Care Știu,sa Răspundă Va Rogg Helppp Cei Care Nu Știu,sa Nu Răspundă ,va Roggg Va Dau Coroanaaa Promit
7. Pe Un Rând De Bảnci Stau 12 Elevi. Câte Bănci Su Câte Doi În Bancă; B) Câte Trei În Bancă.
Cum Recunoști Dacă O Situație Poate Fi Considerată Excludere Și Nu Marginalizare?
Hello! Help Me Guys !!!
3.uneste Punctele B Cu C Figura Geometrica Ai Obtinut? Afla Perimetrul Acestei Figuri, Stiind Ca AB=AC=BC=39 CM. RAPID!!
Calculează Lungimea Fiecărui Traseu Care Începe Din Bucureşti. A) Bucureşti - Deva B) Bucureşti - Târgu-Mureş C) Bucureşti Piatra Neamţ A) Lam Făcut
4. Scrie În Locul Spațiilor Cuvintele Var Sau V-ar. Am Zugrăvit Camera Mea Cu Colorat În Verde. Prinde Bine O Plimbare Cu Barca. Dacă Ați Veni, Așteapta Tata La
Emil Vrea Să Citească O Carte In Trei Săptămâni. In Fiecare Saptamana Citește Cu 34 De Pagini Mai Mult Decat In Cea Precedentă.Stiind Că La Sfârşit I-au Mai R