RO Study
👤
Andreea149
Andreea149
27-09-2015
Limba română
a fost răspuns
augumentativul cuvântului cioban
Răspuns :
HelpfulGenius
HelpfulGenius
27-09-2015
cioban-este ingrijitorul de oi
Answer Link
Statemarin88
Statemarin88
27-09-2015
cioban<>om care se ocupa cu cresterea oilor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna.Am Nevoie De Epoca In Care Au Trait Si Prin Ce S-au Remarcat In Mod Deosebit: galileo Galilei ludovic Al Xvi montesquieuconstantin Cavrocordat dimitrie Can
Dati Exemple De Cate 5 Obiective Turistice Naturale Si 5 Exemple De Obiective Turistice Antropice Din Romania,din Rm Valcea,Valcea
Sunteti Reporteri.Trebuie Sa Vorbiti Despre Sarbatorirea Zilei De1 Decembrie.Prezentati Si Celelalte Simboluri Si Cum Sunt Ele Folosite In Aceasta Zi. Repede Va
Intr-o Cutie Sunt 25 Bile Rosii Si De 3 Ori Mai Putin Bile Albastre . a) Cate Bile Se Afla In Cutie? b) Cu Cat Este Mai Mare Mare Numarul Bilelor Roosii Decat C
Se Considera In= Integrala De La E La E^2 Din Ln^n*x Dx a) Sa Se Calculeze I Indice1 b)sa Se Arate Ca I Indice N<=I Indice N+1 c) Sa Se Demonstreze Ca In+e=
In Clasa |-|v Dintro Scoala Sunt 848 Elevi Un Sfert Sunt Din Clasa A |V Aiar Acestea Sunt Cu28 Utini De Catat In Clasa In A ||| Restul Sunt In Mod Egal In Clasa
Care Sunt Toate Imaginile Artisitce Din Poezia ,,Martisor'' De Ion Pillot...?
Alcatuiti 10 Propozitii Cu Subiectul Exprimate Prin Parti De Vorbire Invatate Diferite.
Daca O Prisma Triunghiulara Se Culca Orizontal, Care Este Inaltimea Prismei?
Prezinta In 30 50 De Cuvinte Semnificatia Segventei:Sunt Fericita Si Eu,la Randul Meu.Ma Simt Libera Ca Pasarea Cerului.