RO Study
👤
Pisi14
Pisi14
27-09-2015
Matematică
a fost răspuns
1+ radical din 2 - 1- radical 2 apartine lui R>?
Răspuns :
Cidir
Cidir
27-09-2015
1+√2-1-√2=1+(-1)=0
deci da aprtine lui R
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Sunt Unghiurile Coliniare?urgeeeent
Dati-mi Si Mie Ex De : 1 - De Verbe Unipersonale2 - De Substantive Epicene3 - De Verbe Trenzitive Si Intranzitive .VA ROG RASPUNDE-TI LA CE STITI (1.2.3)
Alcatuieste Enunturi In Care Verbul Predicativ A Fi Sa Aiba Intelesul De A Avea Loc
Numeste Trei Evenimente Istorice Care reflect Progresele Înregistrate In Anii 50-60 Secolul 19?ajutatima Va Rog Am Mine Evaluare La Istorie Si Imi Trebueste Ur
Imi Puteti Da Doua Argumente In Legatura Cu Implicarea Tinerilor In In Protejarea Mediului?
Aflati Nr. Caruia Daca Ii Adaugam Mai Intai Dublul Si Apoi Triplul Sau Obt. Rez.768.
2)Indicati Predicatele Nominale Si Predicatele Verbale "Pentru Ca Am Ramas Singur,m-am Hotarat Sa Incep Chiar Azi ~Romanul Adolescentului Miop~.Vio Lucra In
Remember A Case When Somebody In Your Family Did Something Nice For You And Share It With Partner... AJUTATIMA VA ROG!!!
As Dorii Niste Enunturi Cu Cuvintele: Codru Magura Prepelicar Triumful Si Credintei
La Sfanta Taina A Preotiei Primitori Sunt Duhovnici Si Preoti?IAR LA MASLU CREDINCIOSI SI BOLNAVI?