RO Study
👤
Gabriniela1
Gabriniela1
27-09-2015
Limba română
a fost răspuns
cimpul semanit al cunvintului natura
Răspuns :
VictorsiAncuta
VictorsiAncuta
27-09-2015
Campul semantic al cuvantului `natura`:copac,apa,pamant,floare,frunza,iarba,iaz,tei,pajiste.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Anca Trebuia Sa Scada 1287 Dintr-un Numar. Din Neatentie, Fetita A Efectuat Operatia De Adunare. Care Este Diferenta Dintre Rezultatul Pe Care Trebuia Sa-l Obti
1.Pentru 3 Litri De Ulei, 2 Kg De Malai Si 5 Kg De Rosii S.a Platit Suma De 36 Lei. Stiind Ca Un Litru De Ulei Costa 4.95 Lei, Oar Un Kilagram Kg De Rosii Costa
Chang To The Plural. 1. This Is A Ballon. _______________ 2. It Is A Baby. _______________ 3. She Is A Woman. _______________ 4. This Is A Mouse. ______________
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Cuvintele Cu Litera Mare (e Rau Destul Ce Ne-am Nascut: dar CUI I-E FRICA De Razboi)
Ma-m Gandit La Un Nr.l-am Mărit De 8 Ori ,iar Nr Obținut L-am Micșorat De 2 Ori Si Am Obtinut 408.la Ce Nr M-am Gandit?multumesc
Prin Descompunere: 1) X La 2 +3x-18= 2)x La 2 -18x +12= Repede !;;;!!!!!
Indica Modul Urmatoarelor Vb: vom Scrie A Asculta Au Cantat scrie! Auzeam mersese Lucrati! fug
Ce Vreai Sa Devii Cind Vei Fi Mare?
(a-12*35)*10=3690 Afla Necunoscuta
1 Dece Lichidul In Termometru Dupa Stabiliarea Echilibrului Termic Nu Se Mai Ridica Sau Coboara? 2 Ce Temperatura Ar Idica Termometrul Daca Va Fi Plasat Peste U