RO Study
👤
Deea40
Deea40
27-09-2015
Limba română
a fost răspuns
3 citate despre carte
Răspuns :
MariaMirela
MariaMirela
27-09-2015
O carte bună își ascunde cele mai bune pagini printre cuvinte.
" Valoarea unei cărţi constă în ceea ce poţi folosi din ea. " - James Bryce
" Cărţile îţi deschid mintea, îţi lărgesc gândirea şi şi te întăresc precum nimic altceva. " - William Feather
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumat In Engelza La Ursul Pacalit De Vulpe !VA ROGGGG
Traduce Fraza In Franceza Eu Am Ales Munte Deoarece Imi Place Foarte Mult Acolo Ca Este Aer Curat Si Ma Pot Distra In Zapada.Eu Imi Doresc Sa Ma Duc Cu Toata C
Va Rog Frumos Am Nevoie De Ajutor! ""Imagineaza-ti Ca Ai Ajuns Si Tu In "Tara Lui Vreau-si Primesc"..Scrie Un Text N Care Să Arăți Daca Ai Avut Vreun Vis Care S
Redacteaza Un Text De Cinci Rânduri In Care Sa Folosești Cinci Cuvinte Din Câmpul Lexical Al Aparatelor Electrocasnice. Subliniaza-le
Vă Rog Dau Coroana!
Daca Diferenta A Doua Nr Este 168 166 Iar Scazatorul Este Cu 97 609 Mai Mare Decat Dicerenta Care Este Descazutul?
Un Referat Despre Nevoi Si Dorinte. Textul Sa Fie Mai Lung Dau Funda!!!!
In Cămară Bunici Sunt 13 Borcane De Dulceață De Vișine Și Cu 3 Mai Multe Borcane De Gutui.cei 2 Nepoți Iau Din Cămară Cate 2 Borcane Din Fiecare Fel.cate Borcan
Calculeaza Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor : a) 12 Si 30 b)42 Si 343 c)110 Si 242 d)60 Si 420 e)44 Si 45 f)32 Si 480 g)207 Si 345 h)441 Si 630
1.Propune O Metoda De Determinare A Vitezei Sunetului In Aer,descriind-o Într-un Eseu In 10 Propozitii. 2.Descrie Modul De Lucru Pentru A Confectiona Un Pendul