RO Study
👤
Sfantul02
Sfantul02
27-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Vreau sa stiu daca numeralul are gen?
Răspuns :
Iarinna
Iarinna
27-09-2015
Are gen când e "doi"/"două" şi când e de ex "al treilea băiat"/"a treia fată", adică numeral ordinal.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Folosirea Liniei De Pauza In Secventa: Domnule Profesor - Pleda El Cu Demnitate - Este In Joc O Chestiune De Onoare.
Redacteaza Un Text Stiintific Din 8-10 Enunturi Cu Titlul Omul In Natura!va Rog Ajutatima!merci
Cantitatea De 940 Kg De Struguri Se Pun In Ladite Si Lazi. In Total 95 De Bucati. Stiind Ca In Fiecare Ladita S-au Pus 7 Kg Si In Orice Lada S-au Pus 12 Kg Calc
Alina Are De Rezolvat Un anumit Numar De probleme . Daca ar Rezolva Cate 8 Probleme Pe Zi Le-ar Termina Intr-un Anumit Numar de zile . Ea Rezolva Insa Cat
Se Considera Multimea A={-4,-2,6,3,2/5,√5;3,(25);√5,(4);44/7;√45A Intersectat Cu N,A Intersectat Cu Z ,A Intersectat Cu Q,A Intersectat Cu(Z-N),A Intersectat (R
[tex]2014 ^{x-2}+2014^{y+2} \leq 2*2014^{ \frac{x+y}{2} [/tex]S=[tex]2^x+2^y[/tex]S Este Divizibil Cu.....?
Cum Se Numeste Dansul Traditional Al ; -maghearilor -sarbilor
Lacurile Din Lunca Si Delta Dunarii.
Opinia Mea Despre Textul Amintiri De Alecs Ross .Multumesc .
ABCD-trapez Isoscel Cu AB Paralel Pe CDDM Perpendicular Pe ABCN perpendicular Pe ABM,N E(AB)Dem. Ca [AM]=[BN]