RO Study
👤
Gheorghemihael
Gheorghemihael
27-09-2015
Matematică
a fost răspuns
cu cat este mai mare 17 decat 3
Răspuns :
Lucas2k
Lucas2k
27-09-2015
17 minus 3 egal 14
simplu
Answer Link
Deni25
Deni25
27-09-2015
17-3=14... Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A = 36 Calculează: B = 33 A+b= A-b=
101. Desenează Un Dreptunghi Cu Lungimea Egală Cu Cel Mai Mare Număr De O Cifră (în Cm) Şi Lățimea Egală Cu 1supra3 Din Lungime. Află Perimetrul Dreptunghiului.
Un Paralelipiped Cu Laturile De L=4 Cm, L=3cm,, H=2cm Este Format Din 25 De Cuburi Cu Latura De 1 Cm. Adevărat Sau Fals ?
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu KBAC = 90°, AD L BC, AB= 60 Cm Şi == . Lungimea Laturii AD 3 BD 4 AC Este Egală Cu: a) 36 Cm
B. Câte Numere Pare De Forma A7b Există? Vă Rog Să Mă Ajutați!Este Urgent!Dau Coroană!
15 Punctele A, O, B Și C, O, D Din Figurile De Mai Jos Sunt Coliniare. Calculați R Unghiurilor. С А A С A С 5x° +20° 3x° 40° D В D В B D A С С A 2 90° + X° О O
Ce Valoare(adjectivala,pronominală,substantivală) Au Numeralele In Enunturile: Numai DOUĂ Dintre Desene Mi-au Plăcut. Pentru AL DOILEA S-au Terminat Biletele
Suma A Trei Numere Este 45 Al Treilea Număr Este De Două Ori Mai Mic Decât Suma Celorlalte Două,iar Diferenta Dintre Al Doilea Si Primul Numar Este Jumatatea Di
Va Rog Rapid La Ex 14 !!!!
Ajutor Ajutor Ajutor!