RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-09-2015
Limba română
a fost răspuns
indica partile oponente ale unei carti.
Răspuns :
Anisiaflaviu
Anisiaflaviu
27-09-2015
Coperta 1 coperta 4 si cotor
Answer Link
Аноним
Аноним
27-09-2015
Coperta 1
Coperta 4
CUPRINS(la inceput-sfarsit)
si file
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Motiveaza Rolul Cratimi Din Structura:spune-i Lui George.
Explicati Sensul Sintagmelor : Limbajul Corpului ; Limbajul Gesurilor ; Limbajul Culorilor ; Limbajul Semnelor ; Limbajul Dansului . Repetati Trasaturile\caract
Arăta Ca Dacă 5|(x+2y),atunci 5|(4x+3y).
Eu Am Probleme La Teme Am De Calculat : 106,2×5=. 149,2×3=. 114'3×7=. Și 145,2×6=.
Noteaza Predicatele Din : ,, Si Stia Sa Zica <>." Si Nr. De Propozitii. In Fraza Citata Sunt ......... Predicate: .............................si ........
Enunturi Cu Cuvintele:patriot,national,apatrid,cosmopolit,poliglot,emigrant,migrant,imigrant.
Îmi Povestește Și Mie Cineva Baltagul Ca Nu Prea Am Înțeles Cartea,cu Cuvintele Voastre Nu Vreau Copiat.Va Rog!!Multumesc
Volumul Unui Cub Este De:b)0,64m^3 c)2,197cm^3 Aflati "aria Laterala"a Cubului In Fiecare CazAria Laterala Inseamna Aria "peretilor" Care Sunt Patru Patrate.Dec
FORMULATI SI INSCRIETI 5 INTREBARI ASUPRA TEXTULUI LUI LUCIAN BLAGA ,, TIPARNITE MANASTIRESTI ". Urgent Dau Și Coroana.
Descrieti,o Jumate De Pagina De Caiet,cum Va Inchiputi Procesele "face rii"cartii: Scrierea Unei Lucrari, Redactarea (si Corectarea), Ilustrarea,marchetarea,imp