Răspuns :
Personajul meu preferat este Nica din Amintiri din Copilarie. Daca as avea sansa sa il intalnesc, l-as intreba cum a reusit sa faca toate traznaile acelea fara sa ii fie frica de ocara parintilor. Il consider un personaj foarte complex si bine structurat si probabil, daca l-as intalni, as dori sa ii cunosc mai multe trasaturi de caracter, cum ar fi istetimea, sentimentele cele mai ascunse din interior si fricile, pentru ca ma gandesc ca orice personaj are, mai devreme sau mai tarziu, o frica launtrica. Ne-am catara in cires si am sta de vorba despre libertate, despre copilarie si despre cat de frumos este sa fii liber.
Personajul meu preferat este printesa Sofia de pe Disney , mereu am vrut sa stiu cum e sa fii printesa.
Pe mine m a impresionat cel mai mult faptul ca la inceput ea era o fetita oarecare, dar peste noapte a ajuns sa locuiasca intr un palat. Asa am ajuns la concluzia ca in scurt timp viata se poate schimba in bine.
Unu la mana, as intreba o ce sampon foloseste pentru ca nu i se duce vopseaua din par niciodata. Doi la mana, as intreba o de la ce SH si a luat amuleta pentru ca e marfa rau. Trei la mana , as intreba o de ce vorbeste tot timpul singura cand ii este frica.
Sper sa ne intalnim ca sa imi potolesc curiozitatea si sa imi transform existenta din semnul intrebarii in semnul exclamarii.
Sper sa te ajute :)