RO Study
👤
Cozmo
Cozmo
26-09-2015
Limba română
a fost răspuns
în domeniul militar si cuvinte mai sunt
Răspuns :
Motor547
Motor547
26-09-2015
general,colonel,politai,soldat
Answer Link
22raluca2003
22raluca2003
26-09-2015
parada,ofiter,artilerie,senilata,razboi,pace(camp lexical)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Comentariul Poeziei "trecut-au Ani" De Mihai Eminescu.Trebuie Sa Aibă Între 15-20 Rânduri.Va Rog Mult!Si Va Mulțumesc Anticipat
Ce Inseamna "purging" Dau 10 Puncte
In Triunghiul DEF Isoscel, DE ≡ DF, DC Este Inaltime Si EA || DC, A ∈ DF. Aratati Ca Bisectoarea DB, Din Triunghiul ADE, Este Paralela Cu FE. Va Rog Mult Est
Pentru Carnaval , Tudor A Cumparat 56 De Baloane. Daca Baloanele Rosii Sunt De 6 Ori Mai Multe Decat Cele Albastre, Cate Baloane Rosii Si Cate Baloane Albastre
Ce Masa (m) Si Volum (l) In C.n. De Oxid De Sulf (IV) Sunt Necesare Pentru A Transforma O Solutie Apoasa Care Contine 100g Hidroxid De Sodiu In Sulfit neutru? C
Va Rog Frumos..........
Vreau O Compunere I Care Sa Relatati O Intamplare Petrecuta Intre Colegi Dupa Examen va Rog
Puteti Va Rog Traduce In Engleza Acest Text : Uniforma Sportiva Am Ales Sa Vorbesc Despre Uniforma De Sport Pentru Ca Imi Place. Ea
O Compunere In Engleză Cu Personajul Animat Favorit. Poate Fi Orice Personaj...o Compunere Scurta De 5-6 Randuri !!!
Alcatuieste Propoziti Cu Verbele:a Fi,a Manca,a Citi. Raspundeti-mi Foarte Repede!!Dau 10 Pnct!!