RO Study
👤
Andis
Andis
26-09-2015
Chimie
a fost răspuns
ce rezulta din reactia ZnCl2+(NH4)2S? multumeesc
Răspuns :
Bubulache1
Bubulache1
26-09-2015
ZnCl2+(NH4)2S=ZnS+2NH4Cl
Answer Link
Аноним
Аноним
26-09-2015
[tex]ZnCl_2+(NH_4)_2S=NH_4Cl+ZnS[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Ma Ajutati Si Pe Mine In TriunghiulABC,[AB]≡[AC],D ∈ (BC)astfel Incit Unghiul BAD ≡ Unghiul CAD,iar M SI N Sunt Misloacele Laturilor[AB],respectiv
Un Vecin Il Intreaba Pe Bunicul Lui Andrei Despre Varsta Nepotului Sau. Acesta Ii Raspunde: Eu Sunt De 8 Ori Mai Mare Decat El Si Inca 3 Ani. Impreuna Avem 84 D
ARIA UNUI ROMB CU LATURA 4√3 Cm SI UN UNGHI DE 60 GRADE Este??????
Un Dreptunghi Are Aria De 960m2 Si Latimea De 16 M.Sa Se Afle Aria Unui Patrat Care Are Perimetrul Egal Cu Perimetrul Dreptunghiului.
Un Patrat Are Perimetrul Cuprins Intre 144m Si 153m.Lungimea Laturii Patratului Este X Metri,unde X Este Pe Un Numar Natural.a)Determinat-l Pe Xb)Determinati La
Ma Ajutati Si Pe Mine Va Rog Cu Niste Fraze Care Sa Contina Adverbe Relative Si Predicative??
Derivatul Cuvantului Fizic Cu Sufix
Adauga irmatoarele Verbe Trei Complemente Exprimate Prin Substantive,scriind Propozitiile .merg,ati Vazut,mananca
La Ferma Se Afla In Depozit Hrana Ptr 75 De Oi Pe Timp De 40 De Zile . Daca S-ar Mai Aduce 25 Oi , Ptr Cate Zile Ajunge Hrana Din Depozit ?Ajutati-ma Plzzz :o3
Imi Dati Si Mie 4 Vb. Copulative predicative Pentru O Compunere Cu Titlul "Frumoasa Este Tara Mea!". Multumesc!!