RO Study
👤
Crisutza13
Crisutza13
26-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Sinonim pt cuvintele slova si crampeie
Răspuns :
Alexandrafcsb123
Alexandrafcsb123
26-09-2015
slova =litera
crampeie =bucata
Answer Link
Аноним
Аноним
26-09-2015
slova=litera
crampeie=bucata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Mult Ajutațimă Am Nevoie Mare De Ajutorul Vostru Nuștiu Deja Cîte Puncte Să Vă Mai Dau Vă Dau 18 Puncte Poate Mă Ajutați La Cele 2 Probleme.Trebuie Să Al
Decat Este O Conjunctie Subordonatoare?
Ajutati-ma Va Rogaria Unui Triunghi Abc Cu Bc=8cm Si Ac=5cm Este Egala Cu 10 Cm².determinati Masura Unghiului C Al Triunghiului,stiind Ca Acesta Nu Este Obtuz.
Construiti Doua Fraze A Cate Trei Poopozitii , In Care Sa Folositi Conjunctii Subordonate . Am Nevoie Pana Paine !
Suma A Doua Numere Naturale Este 24.Aflati Numerele,stiind Ca Unul Din Ele Este Egal Cu 3/5din Celalalt.
Suma Varstelor A Trei Frati Este Egala Cu 12. Peste 2 Ani, Varsta Fratelui Mai Mare Va Fi Egala Cu Suma Varstelor Fratilor Mai Mici. Ce Varsta Are Fiecare?
INTR-UN PARC CU L=450m SI L=250m S-au Amenajat Alei Principale Ca In Figura Alaturata.Latimea Fiecarei Alei =3m.Sa Se Afle Perimetrul Total Al Celor Trei Alei.D
Care Este Masura Unghiului ABC' , Marcat Pe Desenul De Mai Jos ?
AJUTOR NEAPARAT.Fetele Unui Cub Ua Fost Colorate In Albastru Si Galben.Probabilitatea Aparitiei Fetei Albastre La Aruncarea Cubului Este1/3,iar A Fetei Galbene
Redactati O Scrisoare Adresata Unui Prieten Prin Care Sa Va Exprimati Intentiile Cu Privire La Planurile Voastre De Vacanta.