RO Study
👤
Dragstosul
Dragstosul
26-09-2015
Chimie
a fost răspuns
Sodiu+apa=
Am nevoie urgent!!!!
Răspuns :
Alexandruhodor
Alexandruhodor
26-09-2015
[tex]Na+H_{2}O = NaO+H_2 [/tex]
hidroxid de sodiu
Answer Link
Aliiinuta
Aliiinuta
26-09-2015
Na+H2O=NaO+H2...sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analiza Surselor Scrise A Cum Se Ced Nemu Gre E Cred Că Mu Mor Sa Care Dispare Din Lumes Nous Oe Duce Ls Seul Zalmoxis [..] Tot Is Al Cinciles An E Trimit Ls Za
5. Fie Mulțimea 2 A = {-1;1 39 ; 0; +2;-3²; 4,(7); · 13 3 Determinaţi Mulţimile: An N, ANZ, A NZ-, A\Z. Dau 50 De Puncte
Completează Cu Numărul Care Lipsește Știind Că Făina Este Reprezentată În Pachete În Mod Egal 14 Pachete Conțin În Total 11 Kg De Făină 12 Pachete Conținutul În
Transformati Numărul Zecimal In Procente:a)0,04;b)0,97
Cine Sunt Asterix Și Obelix, Unde Trăiesc Ei Şi De Ce Se Luptă Cu Romanii? Cine Este Conducătorul Trupelor Romane Pe Care Asterix Și Obelix Le Au De Înfruntat?
4. Scrie Un Text, De 40-60 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Prima Ta Experiență De Lectură. Vei Folosi Cel Puțin Patru Substantive Articulate Cu Articol Hotărât
2. Se Consideră Expresia E(x) = 1+x (1+x-1) 4 Din Întreg Drumul? X+3 1 4x-4 XI , Unde Xe R\(-1, 1}. A) Arată Că E(x) = 4x X²+1 , Pentru Orice Xe R\{-1, 1}. (2p)
36/40:42/8=Vă Rog Ajutațimă !
Fami Și Mie 3 Exerciți Cu Fiecare Structură De Control Structura Dacă Structura Contor - For Și Structura Cat Timpin Pseudocod Urgent Ofer Coroana
La Biblioteca Școlii S-au Adus Într-o Lună 250 De Cărți pentru Copiii Scrise De Autori Români, Cât Şi De Autori și Străini. Dacă S-ar Mai Fi Adus Încă 16 Cărți