RO Study
👤
Vferega
Vferega
26-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Care este omonima cuvantului CATEODATA ?
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
26-09-2015
cateodata--uneori, cand si cand
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SUMA A TREI NR ESTE 660 . AFLATI NR STIIND CA AL TREILEA ESTE DUBLUL PRIMULUI NUMAR IAR AL DOILEA NUMAR ESTE DE 3 ORI MAI MARE DECAT PRIMUL . URGEENT .
Scrie Şase Drepturi Din Convenția Cu Privire La Drepturile Copilului. Si Da Stiu Ca E Civica -.-
Alcatuiti Cate 5 Propoziti Cu Verbele A Ajunge ,a Se Face , A Se Preface Sa Fie Pe Rand Copulative Si Predicative . Va Rog . Am Nevoie
Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate:Prin Raritatea,frumusetea,ingeniozitatea Si Valoarea Lor(lor Este Subliniat) Intrinseca
1. Recunoaste Partea De Vorbire Care Corespunde Cuvintelor Scrise Cu Litere Mari: A Fost Numai O DATA In Italia. Te-am Intalnit ODATA. A Venit La O DATA Anunta
Motiveaza Folosirea Virgulei In Structura :- O, Zimbrule Puternic!
La Un Magazin S-au Adus 150 Kg De Mere Si Pere.Sse Stie Ca 1 Kg De Mere Costa 5 Lei Si 1 Kg De Pere 6 Lei,urmand A Se Incasa Din Vanzarea Acestora 800 Lei. Cat
Ofer 50 Pcte!!!Daţi Argumente Pro Şi Contra Citatului,,Moda Este Mai Importantă Pentru Afirmarea Persoanei Decît Sănătatea".Urgent,va Rog!!
1Exprimati Necunoscuta Y Prin Necunoscuta X Si Aflati Trei Solutii Reale Ale Ecuatiei: a)2x-y=7 b)x+2y=12 c)-8x+2y=6 2.Rezolvati In R Inecutia a)2(3-2x)+3(2-x)
1) In Trapezul Isoscel MNPQ Cu NP II MQ Se Stie Ca : MN= 6.5 Cm , NP= 4 Cm Si MQ= 9 Cm . Calculeaza: a) Aria Trapezului ; b) Lungimea Diagonalei . 2) Fie Punc