RO Study
👤
Delia8
Delia8
25-09-2015
Engleza
a fost răspuns
descrie-ti orasul in engleza
Răspuns :
Ionusatyi19
Ionusatyi19
25-09-2015
da-mi modul in care iti descrii orasul si eu traduc in engleza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7 Completați Spațiile Punctate Pentru A Obține Propoziții Adevărate: A Pentrul Segmentul Din Figura 3, Punctele A Şi B Se Numesc ..segmentului. B Pentrul Semidr
În Tabelul Următor Am Notat Cu L R A B D A T Și V Latura Unui Cub Raza Cercului Circumscris Baze Apotema Bazei Diagonala Cubului Aria Totală Și Volumul Cubului
Rezumat Doamna Și Vagabondul
3. În Triunghiul Dreptunghic ABC Din Figura Alăturată, Arată Că: A) AC² = BC•CM B) AB²=BC•BM
Va Rog Ajutați-mă!! Am Nevoie
Ex.7 |Triunghiul ABC Este Echilateral, M Este Milocul Laturi BC, Ne(AC), astfel Incit AN = AC Si AM MBN = (0) . Demonstrati Ca Triunghiul BOC Este isoscel.
Mama Mea Este Foarte Violenta.de Exemplu Azi Doar Pentru Că Mi-a Cerut Sticla Si Eu I-am Aruncat O A Luato Si A Dat Cad De Tare A Putut Mi-a Spart Gingia Si Par
7. Paul Vroia Să Înmulțească Un Număr Cu 301, Folosind Calculatorul. El Nu Știa Însă Că Tasta 0 Nu Funcționează . De Aceea, A Înmulțit De Fapt Numărul Dat Cu 31
Spune-ți Părerea! Motivează Răspunsurile. Ce Înțelegi Prin Propoziția „Neștiința Naște Monștri.“?
7 Analizează Toate Pronumele Si Adj Pronominala Din Textul Urmator Sibfunctia Sintactica Va Rog (caz Nr Gen F.s)Dau Coroana