RO Study
👤
Denis26
Denis26
25-09-2015
Matematică
a fost răspuns
a×b=30sia×c=18,calculatia(b+c)
Răspuns :
Dixie
Dixie
25-09-2015
a*b=30
a*c=18
----------(+)
a*b+a*c=30+18
a(b+c)=48
Answer Link
Аноним
Аноним
25-09-2015
[tex]a \times b=30 \\ a \times c=18 \\ a(b+c)=a \times b+a \times c=30+18=48 \\ \boxed{a(b+c)=48}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 495.sa Se Afle Care Sunt Cele Trei Numere Daca Primul Numar Este Cu 17 Mai Mare Decat Al Doilea Numar, Iar Al Treilea Numar Este Mai Mar
Cum Sa Scriu Un Eseu Nasterea Unei Cirese. Ajutatima, Pliease
Cat Este 3 La Puterea X + 3 La Puterea X-1 = 36???va Rog Este Uregent
Bunicul A Construit Un Sfert Din Lugimea Garduluide 20m,iar Restul,in Parti Egale,in Alte3zile.Cati Metri De Gard A Construit In Fiecare Zi?
Explicati Va Rog Exercitiul Urmator(nu Vreau Sa Il Rezolvati Doar Sa Imi Spuneti Cum Sa Fac): Extrage Din Text Doua Secvente In Care Sa Fie Caracterizata,prin P
Ma Puteti Ajuta Cu O Schema A Genului Liric Va Rog frumos?Cat Mai Vasta Daca Se Poate.Mulţumesc Anticipat!!!
(2la Puterea X) +(2 La Puterea X+1)+(2 La Puterea X+2) =(6 La Puterea X )+(6 La Puterea X+1)parantezele Sunt Puse Doar Sa Va Arat Ce Este La Putere
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 20,36 Cm . Stiind Ca Lungimea Este Cu 2,5 Cm Mai Mare Decat Latimea , Calculati Aria Dreptunghiului .Am Nevoie Cat Mai Repede Po
Pentru Cei De Pe A VIII A: Voi Cum Explicati In Variante Semnificatia Versurilor? Cam Ce Scrieti In General?
Hei! Imi Explicati Cum Sa Explic Semnificatia Unei Stofe S-au A Unui Vers?Adica Ce Ar Trebuii Sa Scriu La El, Despre El... Cu Ce As Putea Incepe.De Exemplu Am A