RO Study
👤
Ana1111111
Ana1111111
25-09-2015
Limba română
a fost răspuns
descrierea unei case taranesti
Răspuns :
Naga
Naga
25-09-2015
are prispa si are ramele la geamuri din lemn. are o dradina mica de legume si un pătul( un hambar), iar podeaua este din pamant si cu niste covoare pe ele. peretii st dati cu var (la tara se scune ca se spoiește)... sper sa.ti fie de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
.COROANA!!Aflati Masurile Notate Cu Litere: Poza Este Jos
Sall Am Si Eu De Facut Uin Priect Pentru Civica.Un Slide Dintr-un Proiect.Este Vorba Despre Emisiuni De Genul Discovery,national Geografic Si Am Urmataoarea Int
La O Gradinita Sau Adus 25 L De Lapte Copiii Au Baut 19 L De Lapte , Iar 2 L Sau Folosit La Prepararea Dulciurilor. Cati Litri De Lapte Au Ramas ?
Ce Munti Sunt Mai Inalti: Alpi Sau Carpati?
Se Da Textul: Departe-n Largul Mãrii Apa E Albastrã Ca Albãstrelele si Limpede Cum E Cristalul, Dar E Si Foarte Adâncã, atât De Adâncã Încât Nici O Ancorã Nu Po
Un Spectacol De Teatru A Durat Doua Ore Si S-a Desfasurat In Doua Parti , Cu O Pauza De 20 De Minute .La Ce Ora Se Va Termina Spectacolul , Daca A Ince
Rezolvați Ecuatiile : a) -6+5x=0 b)-3x+2=0 c) -9x+18=0 d)5x-20=0 e)√5+√20=0 f)3x-√2=0 g)√2x-√18+2√2=0 h)(5-√7)x-5-√7=0
Însusiri Pt Cuvântul Oglinda
Cum Aflu Axa De Simetrie A Unei Functii De Gradul 2? Cu Formula: -b/2a ?
Despartiti Textul De Mai Jos In Propozitii.Aratati In Care Dintre Acestea Subiectul Este Inclus! : Cand A Facut Dumnezeu Zapada, I-a Zis : - Sa-ti Cauti Singura