RO Study
👤
291982
291982
25-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Lantul trofic finalizand cu un soricel
Răspuns :
Steligeo
Steligeo
25-09-2015
leu, pantera, hiena, pisica, soarece
Answer Link
SwettyAlexandra
SwettyAlexandra
25-09-2015
Graunte------Pui de iepuri--------Soricel asa stiu eu sa-mi multumesti daca vrei te rod din suflet
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza Un Text De Cel Mult 7 Enunturi In Care Sa Prezinti Caracteristici Ale Anotimpului Vara , Folosind Toate Semnele De Punctuatie Invatate
Explica In Cate Un Enunt , Expresiile ; soare Crud In Liliac pogorata Pe Pamant / In Matasuri Lungi De Vant
Vaa Rooog Ajutati-maaa!!!!Verificati Daca:a.(2 La Puterea 3 + 2 X 2 La Puterea 4+ 2 La Puterea 9 ) : ( 8 + 2 La Puterea 12 : 2 La Puterea 3+2 La Puterea 5)=1b.
Vreau Si Eu Un O Compunere In Care Sa Realizezi Portretul Prietenei Mele Cele Mai Bune . multumesc
Rog Rezolvarea Problemei 4
Indica Modurile De Expunere Din Textul Dat :Alecu Donici - Greierul Si FurnicaGreierul În Desfătare, Tecând Vara Cu Cântare, Deodată Se Trezeşte Că Afară Visc
8 Supra X = 12 Supra 716 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Povesteste In 8-10 Randuri Cum Ti-ai Petrecut O Zi Din Vacanta De Vara. Daca Ma Puteti Ajuta...Va Rog!!!
Detrerminati Numarul Necunoscut Din Fiecare Proportie:a) x-2supra 5=2x-1 Supra 13.b) 2x+3 Supra X+5=7 Supra 4.c) 4x-5 Supra 3=2x+8 Supra 2.d) 3x+11 Supra 9=x+6
Alcatuieste Enunturi In Care Cuvantul iar Sa Fie , Pe Rand , Adverb Si Conjunctie.