RO Study
👤
Pitita
Pitita
25-09-2015
Matematică
a fost răspuns
doresc o problema dupa exerctiu 3ori6+(3+5)ori4
Răspuns :
Zuzu0
Zuzu0
25-09-2015
Ana a primit cate 6 lei de la mama, bunica si tatal ei.Maria i-a mai dat si ea 3 lei si Ion 5 lei. Cati bani are Ana daca a primit tot acesti bani de 4 ori la rand? Sper ca te am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Îmi Face Ex: 4 Îi Dau COROANĂ + 50 De Puncte
3 Stilouri Si 4 Carti Costa 120 Lei. 7 Stilouri Si 3 Carti Costa 185 Lei. Cat Costa Un Stilou Si O Carte . Va Rog Repede. Multumesc
Dau Coroana,urgent ! calculati Respectand Ordinea Efectuarii Operatiilor : {[(1,44:2,4)+0,5²-0,3·0,8]:6,1} · 1000-9,1² =
Determinati Volumul Unui Corp Cu Masa De 1kg Si Densitatea De 27.oookg
Suma A 3 Numere Este 132.Marind Fiecare Numar Cu Primul Număr, Se Obțin Numerele 40,65,87.Afla Valoarea Fiecărei Număr
Perimetrul Unui Patrat Cu Latura De 24m Este Egala Cu Perimetrul Unui Dreptunghi.Sa Se Afle Dimensiunile Dreptunghiului,daca: A )lungimea Este Cu 2m Mai Mare
Urgent! 50 Puncte! Scrie O Compune In Care Sa Prezinti Reactiile Pe Care Le Ai Cand Profesorul Rasfoieste Catalogul Si Tu Nu Ai Învățat! CORONITA!
Indicati Cat Mai Multe Adj Care Pot Determina Subs De Mai Jos 1ghiocel 2masina 3martisor
Afla Lungimea Unui Dreptunghi,stindardul Ca Perimetrul Acestuia Este 320 Ca,iar Lățimea Este Egala Cu O Treime Din Lungime.
Va Rog Cei Care Stiu Sa Traduca Textul Asta In Fraceza.Multumesc.Dau Coroana ........................................................ Se Face Aluatul Cu Faina S