RO Study
👤
Ceinseamnabibliofil
Ceinseamnabibliofil
24-09-2015
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna bibliofil
Răspuns :
Lacrisoara
Lacrisoara
24-09-2015
Bibliofil este un om pasionat de carti (rare), de lectura. Consulta mai bine dexonline
Answer Link
Andyyyyy29
Andyyyyy29
24-09-2015
persoana ce colectioneaza carti rare, pretioase, vechi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Plecat Intr-o Excursie Organizata Si Aveam Peste 18 Si Nu Am Avut Voie Sa Parasesc Grupul...desi Toti Membrii Grupului Aveam Peste 18 Ani Ni S-a Spus Ca Nu A
Unit 9 Vocabulary C Complete Using The Correct Form Of The Verbs In The Box. Book ⚫ Cancel ⚫ Catch Delay Pack • Reach 1 They've 0 . All Today's Trains. How Are
Determina Masa De Hidrogen Care Este Continuta In 400g Solutie De Acud Clorhidric Cu Concentratia Procentuala , C=36,5%
Creativitate Elaborați În Perechi O Prezentare A Uneia Dintre Teme: Tradiţii Şi Obiceiuri Româneşti De Origine Ge- To-dacă; Manifestări Ale Artei Geto-dace. Pre
Citiți Cu Voce Tare Răspunsurile Voastre Identificați Trăsăturile Comune Pe Care Le Ați Asociat Eroului Și Notațiile Pe Tablă Dau Coroana
Cum Se Spune La Handi-ca.pată In Țigănească? Va Rog Am Nevoie In Momentul Acesta! (am Scris Handi-ca.pată Ca Nu Merge Sa Scriu Legat)
Mi-am Cumpărat Un Tricou Cu 27 De Lei .Fusta A Fost Cu 13 Lei Mai Scumpă Decit Tricoul.Șapca A Costat 18 Lei Dar Sa Ieftinit Cu 9 Lei Eu Am 18 Lei Daca Aș Mai A
Care Este Importanța Lui Iulius Cezar În Istorie?
Ajutor Repede, Imi Da 3
Daca Perimetrul Este 13 Cat Va Fi Aria