RO Study
👤
Carmenplesa90
Carmenplesa90
23-09-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum rezolv a+b=5 b+c=7
Răspuns :
Esinica
Esinica
23-09-2015
a+2b+c= a+b+b+c= 5+7=12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Un Teren Dreptunghic Cu Lungimea De 100m Şi Lățimea Cât Jumătate Din Lungime. Care Este Aria Acestui Teren? Ai Putea Să-mi Dai Rezultatul În Ari Te Rog?
Poți Realiza O Comparație Între Viața Unui Cerșetor Și Cea Unui Prinț ? Folosește În Compunerea Ta Mai Multe Adjective Și Adverbe La Diferite Grade De Compara
Adauga Insusiri Conform Textului Rapsodii De Primavara Pentru: Glasuri ,matasuri, Balti
Am Sosit In Parc La Ora 15:00. Pana Sa-i Intalnim Pe Cei Doi Prieteni, Am Petrecut In Parc Jumatate Din Timpul Petrecut Dupa Ce I.am Intalnit. Am Plecat Din Par
Raportul Dintre Dublulu Unui Numar Si Triplul Altui Numar Este 0,(8),iar Suma Celor Doua Numere Este 56.Calculati Numerele.
Diana Vrea Sa Stie Câte Stelute S-au Impraștiat Dintr-o Păpădie.Calculeazătu, Stind Că Nr Stelutelor Reprezintă Rezultatul Diferentei Dintre Suma Vecinilor Nr 3
Era Previzibi Cum Se Analizează?? Repede Cine Mă Poate Ajuta??!!!
Compunere Narativa , Structura ?
Alege Câte Un Adjectiv Pentru Substantivele De Mai Jos Și Trecere La Gradul De Comparație Indicat= Vrăbiuța Plus Adjectiv La Gradul Superlativ Absolut, Soția Pl
Un Magazin Imparte 105 Napolitane, 70 De Ciocolate Si 245 De Bomboane In Cat Mai Multe Pachete Identice Pe Care Intenționează Sa Le Vanda. O Napolitana Costa 1,