RO Study
👤
Mondialubossjg
Mondialubossjg
23-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Analiza cuvantului au primit
Răspuns :
Minioana1panda
Minioana1panda
23-09-2015
Au primit=predicat exprimat prin verb , timpul trecut , nr. Plural , pers. a III a (eu atat am invatat):))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA. Fie Triunghiul ABC Congruent Cu Triunghiul MNP Si Perimetrul Triunghiului Abc Egal Cu 36 Cm, AB=12CM MP =18. LUNGIMEA NP ESTE EGALA CU.....
As Dori Problema 10 Va Rog
Sa Se Afle X, Y, Z Stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu 0,8 0,6 Si 0,4 X + Y + Z = 260
O Grădină Are Formă De Pătrat Cu Latura De 80m . Se Cultivă Ceapă Pe 1675m? Morcov1580,5 M Şi Ardei Pe Restul Suprafeței. Câți Mạ Cu Ardei S- A Cultivat?
A)Prin Suma A Două Numere Naturale A Și B Înțelegem......notat Cu.......in Acest Caz........numerele A Și B Se Numesc........ B)Operația Prin Care Se Obține Sum
Completați Spațiile Libere Cu Informația Corectă :1. Energia Solară Se Transformă În Energie Electrică Prin Intermediul ________ 2.O Rocă Eruptivă Utilizată La
1. Calculati Distanta De La Punctul A(4,5) La Dreapta De Ecuatie X+2y+1=0 . 2. Determinati Nr Real A Pentru Care Dreptele De Ecuatii X-ay+2=0 Si 2x+4y-5=0 Sunt
Calculati Media Aritmetica A Numerelor 5radical Din7 Si 11radical Din 7.Dau Coroana, Am Nevoie Rapid
Bună.Ajutatima Va Rog Frumos.Urgent.Clasa 5.Numai Cei Care Stiu Germana.Urgent!!!!!
Pe Un Șlep Încap 1000 Tone De Cereale. S-au Încărcat 280 Tone De Grâu, Porumb De Două Ori Mai Mult, Iar Restul Orz Și Secară În Cantități Egale. Cât Orz S-a Înc