RO Study
👤
Creatie
Creatie
23-09-2015
Limba română
a fost răspuns
cum prezint rolul cratimei intr-o secventa
Răspuns :
Alinavaranik
Alinavaranik
23-09-2015
Rolul cratimei e urmatoruol : tine locul unei vocale, evita hiatul si leaga doua parti de vorbire diferite.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumati Un Episod Din Basmul Prislea Cel Voinic Si Merele De Aur.
Redacteaza O Compunere De Minim 150 De Cuvinte In Care Sa Motivezi Aparteneta Specie A Basmului Popular Tudor Bostanel
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate ,mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima : In Mare Parte, Aceasta Reputatie Se Datoreaza Descope
Ajutorrrrrrrrrrrr Scrieți Ca Nr Zecimale 2__25 71__40
În Vacanța De Iarnă Elevii Unei Școli Au Plecat Într-o Tabără De Schi .Băieții Stau Câte 4 Și Ocupă 9 Camere.Fetele Stau Câte 3 Și Ocupă 8 Camere. Pe Pârtie ,c
Ajutati Ma ....daca Maresc De 3 Ori Suma Pe Care O Am Atunci Voi Avea Cu 500 Lei Mai Mult Decat Jumatate Din Suma Initiala. Cati Lei Am?
Ma Puteti Ajuta Cu Un Desen In Care Sa Se Realizeze Cum O Fata Cade Dupa Un Zid Plin De Flori Si Liene, Dupa Care Este Prinsa De Un Baiat Imbracat In Iie?
Nu Prea Înțeleg Propozițiile Subordonate Și Luni Am Simulare... Mă Puteți Ajuta, Vă Rog?
Alcaltuieste Cate O Propozitie In Care Sa Existe:a) CD Exprimat Prin Pronume Posesiv;.........................................................b) A Adj. Exprimat
Descrieti Floare Din Buchet Folosind Ajective Referitoare La:culoare,miros,forma