RO Study
👤
Mda11
Mda11
23-09-2015
Limba română
a fost răspuns
compunere despre un obiect magic
Răspuns :
Deni12345
Deni12345
23-09-2015
Cartea este un obiect magic care , iti poate duce imaginatia in aventuri terifiant de frumoase, ea te ajuta sa inveti lucruri noi , de aceea cartea este un obiect magic.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Relevez Dans Le Texte Les Mots Qui Indiquent Le Gigantisme Du Quartier De La Défense. Inscrivez-les Dans Le Tableau Ci-dessous. Noms Adjectifs Verbes.
Alegeti Dintr-un Text Literar: 3 Personificari 3 Comparatii 3 Epitete.
Ortograme Di Gindacelul
DAU COROANA LA RĂSPUNSUL CORECT, Trebuie Sa Va Dea 2, M-am Uitat La Răspunsuri In Carte Dar Am Nevoie De Rezolvarea Completa
3. Completează Enunturile Următoare: 1. Verbul Să Nu Fi Regretat Est La Modul 2. Verbal Nu Ştiu Este La Modul ***** Şi Timpul..... Şi Timpul 3. Verbul Răspunser
Suma Dintre Triplul Şi Treimea Unui Număr Este 1 400. Care Este Umarul? Ena Doreste Să Citocon 040
Pe Baza Romanului Minunea Răspundeți La Întrebări1Care Sunt Temele Abordate De Acest Roman2 Cum Este Structurat Romanul?3 Enumereaza Principiile Domnului Brown;
VA ROG DAY CORANA !!!!! IMI TREBUIE URGENT!!Scrie O Compunere, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Îl Caracterizezi Pe Greuceanu, Personajul Din Textul 1. În
Extrage Cuvintele-rimă Din Strofa A Patra. Încearcă Să Găsești Alte Cuvinte-rimă. Înlocuiește-le În Poezie. Ce Observi?poeziea :La Gura Sobei .
I • Domnia Lui Ștefan Cel Mare „Domnia Lui Ştefan Cel Mare - De Aproape O Jumătate De Veac - Este Cel Mai Frumos Din Istoria Moldovei. Niciodată Țara N-a Fost M