RO Study
👤
JessyTrue
JessyTrue
03-06-2014
Matematică
a fost răspuns
cat fac (a+b) la puterea a 2a?
Răspuns :
Ioneladulcik2
Ioneladulcik2
03-06-2014
a la a 2-a+2ab +b la a 2-a
Answer Link
Petrw
Petrw
03-06-2014
acesta este un binom si are urmatoarea forma
(a+b)
²=
a
²+
2ab+b
²
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Есть Ли Группа Гдз По Альтернативе? 6 Класс Если Есть Можете Пожалуйста Добавить!! Если Надо Будет Какие То Дз Делать И Отправлять Я Буду ПОЖАЛУЙСТА СРОЧНО!
Ajutor!!!!!!!!! Ce Fel De Gen Literar Are Cartea Cu Apolodor. Demonstrez Ca Este Text Liric Sau Narativ ?
Sunt Pe O Dreapta? Punctele De Pe Grafic: A ( Rad3 ; -2 ) B ( -rad2 ; Rad6 +1 ) C ( 1/rad12 ; 1/2 ) (functie)
In Două Cutii Sunt In Total 820 De Creiane. Dacă Din Prima Cutie S-ar Lua 41 De Creiane Si S-ar Pune In A Doua Cutie, Atunci În Prima Cutie Ar Fi De 3 Ori Mai M
7. Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, Un Element De Conţinut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând câte O Secvenţță Relevantă Din Fiecare Text. 6 Puncte
989. Un Amestec Echimolecular De Propenă Şi 2-butenă Se Oxidează Cu Permanganat De Potasiu Şi acid Sulfuric. Compusul Organic Rezultat Se Dizolvă În 364 G Apă,
Citește Cu Atenție Începutul Dat! Lată-mă Domnitor Vestit! În Programul Meu Au Prioritate Propunerile Care Aduc Îmbunătățiri În Viața Oamenilor Din Ţara Mea. Aş
Suma A Două Numere Naturale Este Egală Cu 300. Dacă Adunăm De Patru Ori Primul Număr Cu De Trei Ori Al Doilea Număr, Obținem 1030. Care Sunt Cele Două Numere?
Ex 5 Va Rog Mult Sa Ma Ajutați
In Piramida Regulată ABCD Cu Vârful Punctul A, Muchiile Bazei Au Lungimea De 12 Cm Iar Muchiile Laterale Au Lungimea De 10 Cm. b) Stabiliți Poziția Punctului P