RO Study
👤
Nituvladut
Nituvladut
23-09-2015
Studii sociale
a fost răspuns
Cum arat ca x=√5-√13 este irational?
Răspuns :
DenisRîmbu
DenisRîmbu
23-09-2015
scrii ca radical din 5 edte irational ,radical din 13 tot irational...deci diferenta lor va fi un numar irational.diferenta este egala cu numarul x =>x e irational
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Într-un Triunghi Dreptunghic Ipotenuza Este De 125 Cm, Iar O Catetă Este De 75 Cm. Lungimea Înălţimii Corespunzătoare Ipotenuzei Este Egală Cu ......... Cm.
Va Rogggggggg Repedeeeeeeee!!!!!!!!!
Buna, As Avea Mare Nevoie De Un Raspuns Rapid La Aceasta Problema De BAC:
Au Fost Cumparate 18 Kg De Prajituri.Acestea Au Fost Aranjate Astfel:4 Platouri Cu Cate 1 Kg Si 500 G Fiecare Si 5 Platouri Cu Cate Un Kg Fiecare.Cate Prajituri
Cat Cantareste Fiecare Estimati Mass Animalelor Ilustrate De Mai Jos Asociati Fiecarui Animal Eticheta Corespunzătoare Scrieti Denumirea Animalelor In Ordine Cr
3. Alege Una Dintre Însușirile Fetei. Ce Crezi Că A Făcut Fata Ca Să Fie Considerată Astfel? Completează Enunţul Cu Trei Fapte Posibile: Fata De Împărat Era Con
Cât Este 1 Supra X Derivat?
Hei,am Nevoie De O Urare De La Multi Ani Pt Mama Unei Colege Btw E Tanara,de Gasca,si Foarte Moderna Adica Nu Pot Sa I Scriu Ce I Asi Scrie Unei Profesoare,cine
Taie Cu O Linie Orizontala Varianta Scrisa Gresit: A. Ieri N-ati Fost Mai Breji/brezi Decat Azi. B. Colegul Meu Ma Insala/inseala Cate O Data/cateodata. C. Mi
Ex 1 Va Rog!!!rapid!!!! Dau Coroana!!!!!