RO Study
👤
Medeea1781
Medeea1781
23-09-2015
Limba română
a fost răspuns
un text de petre ispirescu
Răspuns :
Tmon32
Tmon32
23-09-2015
"Fata moșului cea deșteaptă" sau " Prâslea cel voinic și merele de aur".
Answer Link
Marcocicarmen
Marcocicarmen
23-09-2015
raspunsul este praslea cel voinic si merele de aur
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti Functia Pe Care O Indeplinesc Cuvintele Subliniate: 1 CEI DOI Merg La Spectacol.2Hotararea CELOR DOI E Decisiva.3Cartea Este PENTRU CEI DOI.4Astept PE
Explica Afolosirea Virgulelor: Vai De Mine, Mosule, Ce Ma Fac, Nu Mai Pot De Durere! Pls Raspundeti
Precizați Felul Subordonatei Nu Este Corect Modul Cum Ai Procedat. Mi Am Amintit Cum Ai Trișat La Joc E Urgent Va Rog Frumos!!
Vreau Ajutorul Vostru Plzz Tu Aimes Le Musique Rock? Non,....Vous Habitez En France? Non,...Il Va Au Cinema? Non,....Ils Sont Allemands? Non,...Tu Es Energie Cl
Cumpăr Următoarele Reprezentații Grafice După Model O Ajutor Vă Rog COROANA
Puteti Să Mă Ajute Cineva Sa Îmi Analizeze Adjectivele Astea Cu Caz, Funcție Nr, Gen Mulțumesc. Va Rog URGENT
Alcatuiti O Compunere De 15-20 De Randuri In Care Sa Folosesti Toate Partile De Vorbire Invatate Slubiniati Cate Cinci Dintre Fiecare Parte De Vorbire Va Rog Mu
Buna,cine Imi Poate Raspunde La Aceste Intrebari? 1.Ce Sa Intamplat Cu Pămanturile Din Romania In Timpul Războiului? 2.Au Existat Fabrici De Muniție Și În Român
Ajutați-mă Dau Coroană! Repede Cât Știți, Nu Prea Multe Cât Știți Orice Răspuns Contează Și Unul Dacă Știți Doar Contează.
Scrie Câte Un Sinonim Contextual Pentru Cuvintele:se Aștern, Fac, Erou, Nițel. Va Rog Plizzz Mai Dau Puncte E Urgent!!!