RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-09-2015
Istorie
a fost răspuns
cit este 10000+90000000=?
Răspuns :
Traiandacian
Traiandacian
23-09-2015
raspunsul este 90010000
Answer Link
Alexandrunecul
Alexandrunecul
23-09-2015
zece mii plus nouazeci de milioane egal nouazeci de milioane zece mii
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Discutati Despre Mesajul Acestui Text Prin Jocul Declar Lumii Intregi Ca.... -Textul Ma Invata Sa .... -Inteleg Ca Nu Trebuie Sa ..... -Voi Tine Cont De... -Imi
Sinonim Pentru Copii
Am De Realizatine O Piesa De Teatru Cu Tema Prieteniei Care Sa Dureze Aproximativ 10 Minute.personaje O Regina , Șef Al Armatei ,un Dragon Și Și Un Bufon. Mă Po
Vă Rog Ajutați-mă!Este Urgent!Dau Coroana Și Mulțumesc.Acest Exercițiu Este De Clasa A Opta.Rezolvarea Acestui Exercițiu O Vreau Poză Nu Scris.La Rezolvarea Ace
Făceți-mi Și Mie O Compunere De Primăvară Cu Final Scurtă Vă Rog!
In Triunghiul DEF ,construim Inaltime DN,N∈(EF).Determinati Masurile Unghiurilor Triunghiului DEF,stiind Ca a)DE=8√3,DN=4√6 Si NF=12√2 b)EN=6√2,FN=6√6 Si DF=12√
Care Este Ipostaza Eului Liric Din Acest Text ? Dau Coroana !!!!
Which Of These Jobs Would You Like To Do The Most?Number Them In Order Of Preference. -dentistis -teacher -newsreader -photographer -archeologist -artist
Puteți Face Toata Pag.Scuze Ca Cer Toată Pag Dar Voi Fi Plecata Și Nu Am Când Sa O Fac Și Nici Nu O Prea Înțeleg. Va Rog Dau Și Coroana
Sa Faci Analiza Unui Pastel De Vasile Alecsandri, Gen Sa Demonstrezi Ca Este Pastel