RO Study
👤
Criss789
Criss789
23-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce este broșura??????
Răspuns :
Mrazvy1
Mrazvy1
23-09-2015
Lucrare tipărită sub formă de carte, care cuprinde un număr redus de foi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. A. Precizează Numărul De Sunete Şi Numărul De Litere Care Alcătuiesc Fiecare Cuvânt Dat, Ca în Model. calculator: 10 Sunete/litere 4 Vocale - 6 Consoane ecra
3 La Un Depozit De Fructe S-au Ambalat 3 648 De Portocale În Plase De Câte 12 Portocale. Câte Plase Cu Portocale S-au Obţinut? A) Observă Cum A Calculat Maria.
5 5 5 5 5 c) Pune Semnul De Relaţie Potrivit (<,>, =): 2. 3 3 2. 2. 4. -; 4 4 8 2 4 1 8 . 2. Va Rog Ajutatima Si Scrietim Rezultatu
4. Scrie Formulele Şi Denumeşte Oxizii Modelați Mai Jos: 0=C=02Na+0²‐
Opere Literare In Care Se Reflectă Binele,curajul Și Demnitatea.Va Rog Ajutați-mă
Mă Ajutați Să Fac Și Eu Problema : Compune Cate O Problema După Fiecare Reprezentare Grafică Scrie Text Problemelor Pe Caiet Și Apoi Rezolva
Bună! Am Nevoie Și Eu De O Listă De Cumpărături Care Sunt "prietenoase Cu Mediul Înconjurător" -- La Engleză! Proiectul ( Asta Este) Se Numește " Ecofriendly Sh
15. Pentru A Cumpăra 7 Caiete De Acelaşi Fel Şi Un Pix, Care Costă 5 Lei, Ştefan Are Nevoie De Cel Puțin 19 Lei. Calculaţi Prețul Minim Al Unui Caiet. Dau Coroa
Regula Poligonului. Asupra Unui Corp Acționează În Același Plan Vertical Mai Multe Forțe Ca În Figura 4. Reprezintă La Scară Sistemul De Forțe. Determină Rezult
Va Rog Mult Exercițiile 7,8,9