RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-09-2015
Limba română
a fost răspuns
mijloace de comunicare
Răspuns :
Daria150
Daria150
22-09-2015
Directe, indirecte, scrise, mimate, prin sms, prin telefon , prin semne , codul morse
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fa O Lista De Proverbe/expresii Fraziologice Care Pot Fi Raportate La Textul Poeziei Afi Harnic Ca Albina/ Omul Sfinteste Locul... VAROGGGGGGG DAU CORONITA
Construieste O Fraza In Care Sa Existe : - Doua Propozitii Completive Directe In Raport De Coordonare Adversative - Doua Propozitii Completive Directe In Rapo
Transforma Substantivul În Adjectiv : Coasă Clasa A Treia A
Transformati In Fractie Zecimala Fractia 15 Supra 20
Construiti Enunturi In Care Pronumele Nehotarat ,,fiecare"si ,,altul"sa Aiba Functie Sintactica De Atribut Pronominal.Construiti Apoi Doua Enunturi In Care Aces
Va Rog Cine Imi Explica Dar Explicit Sa Fie La Problema:O Bicicleta Este 420 Lei Si Pretul Ei Se Reduce Cu 15% Sa Imi Explicati Va Rog
Pagina Manualului De Matematica Are Dimensiunile De 16,5 Cm Si 24 Cm.Aflati Aria Suprafetei Paginii
Pe Un Raft Sunt Cart. Tania Ia O Carte Si Observa Ca, Daca Numara De La Dreapta La Stanga , Aceasta Carte Este 24-a, Iar Daca Numara De La Stanga La Dreapta ,
Prin Ce Cresc Oasele In Lungime ?
Alege 3 Fericiri Si Explicati Cum S-au Aplicat Acestea In Viata Lui Iisus. Multumesc!!! Am Nevoie Urgeent!!