RO Study
👤
Fabian2004
Fabian2004
22-09-2015
Biologie
a fost răspuns
ajutatima la exercitiul 2 va rog
Răspuns :
Netis
Netis
22-09-2015
pe timp de noapte elimina CO2(bioxid de carbon)
Answer Link
Melissa501
Melissa501
22-09-2015
a)Noaptea,când dormi nu trebuie să ai în cameră multe plante deoarece pe timpul nopții și ele respira ,luându-ți din oxigen.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Numere De Forma A51b Sunt Divizibile Cu 18?
Se Considera Triunghiul ABC,(AD Bisectoarea Unghiului A,D∈(BC).Se Stie Ca AB=9 Cm,AC=6 Cm Si BC=10 Cm.
Exemple Cu Hiaturi Si Diftongi
Cum Imi Dau Seama Ce Substante Sunt Greu Solubile In Tetraclorura De Carbon Sau In Orice Altceva? Dar Cele Usor Solubile? Imi Puteti Explica Cum Fuctioneaza Ace
Rezolvati Ecuatiile :a) 2x (cu Linie De-asupra) + Xx (cu Linie) = 104 b) 51x (cu Linie) + 5x1 (cu Linie) + X51 (cu Linie) = 1395Scuze Ca M-am Tot Repetat Cu 'li
Care Dintre Urmatoarele Carti De Mai Jos Se Aseamana Cu Pulbere De Stele? 1)Volumele Din Seria Harry Potter 2)Cronicile Din Narnia 3)Alice In Tara Minunilor 4)
Alcatuieste O Fraza Din Trei Propozitii, In Care Un Verb Copulativ Sa Fie Termen Regent Pentru O Subordonata Subiectiva Si O Subordonata Predicativa. Multumesc.
Buna , Ma Puteti Ajuta Va Rog? As Dori Sa-mi Dati Propozitii Cu : 1. Past Tense Simple 2.Past Tense Continuous 3.Present Perfect Simple 4.Prezent Perfect Contin
Heiiii!Vreau Sa Va Intreb Voi Cum Va Pregatiti De Anul Nou?Are Familia Voastra Ceva Traditii Speciale?Scrieti Cit Mai Multe Raspunsuri,scrieti Si Pe La Comentar
Adjective Cu Litera B!!! VA ROG MULT!!!