RO Study
👤
Vev12
Vev12
22-09-2015
Matematică
a fost răspuns
|x-2|=1
Rezolvati in R ecuatia
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-09-2015
[tex]|x-2|=1 \\ x-2=1 \\ x=1+2 \\ x=3 \\ x-2=-1 \\ x=-1+2 \\ x=1 \\ S=\{1;3\}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi Campul Lexical Al Cuvantului Constructie
Buna. Imi Poate Spune Si Mie Cineva Un Plan De Idei Pentru Sobieski Si Romanii De C. Negruzzi?
Compléte Par: Tout, Toute, Tous, Toutes: ..... Ses Amis Sont Venus Le Voir. Il A Passé ..... La Soirée À Travailler. Il Sort..... Les Jours À La Meme Heure. Il
Observati Ca Verbul A SFARSI S-a Format De La Interjectia Sfar (sfar+suf.-ii) Dati Exemple. AJUTOR! CHIAR NU STIU!
VABCD-piramida Patrulatera Regulata AB=2m VO=1,5m Aflati Aria Laterala A Piramidei Va Rog Ajutatima Da 20 De Puncte
Pentru A Vopsi10 Cm Patrati De Suprafata Sint Necesare 2 Km De Vopsea.De Cită Vopsea Este Nevoie Pentru A Acoperi Un Perete Cu Lungimea De 16 M Si Inaltimea De
Intr-un Bloc Sunt 20 De Apartamente Cu Doua Si Cu Trei Camere.Stiind Ca In Bloc Sunt 47 De Camere,aflati Cate Apartamente Sunt Cu Doua Camere Si Cu Trei Camere.
Secţiunea Axială A Unui Cilindru Circular Drept Este Un Pătrat Cu Aria Egală Cu 36 Cm La 2 Să Se Determine Volumul Cilindrului.
Un Dreptunghi Are Lungimea De 9 M Si Latimea De 6m .Calculati Cum Se Modifica Aria Dreptunghiului Daca : a)dimensiunile Scad Cu 1,5m Fiecare b)dimensiunile Cr
De Ce Australia E Numita Continentul Contrastelor?