👤

Va rog ajutatima , am de facut o compunere cu titlul : Cartea creierului meu, dupa planul de ideei :
-Ce este o carte ?
-Cine o scrie ?
-Ce poti cunoaste cu ajutorul carti ?
-De ce este cartea creierul meu ?
-Ce citate ai retinut despre carte?
-Ce ganduri ai fata de carte si fata de ce-i care o scriu?
Dau coronita.

Răspuns :

CARTEA CREIERULUI MEU o carte este ca o gradina plina de legume si fructe in loc de fructe si legume sunt litere,cifre,poezii si povesti frumoase. cartea este scrisa de un autor destept si cu multa imaginatie . cu ajutorul cartii putem cunoste sa scriem si sa citim . cartea este creierul meu deoarece cu ajutorul cartii inveti foarte multe interesante . gandul meu fata de carte este sa nu judeci cartea dupa coperta ci dupa interiorul acesteia si despre cel care o scrie ca are o minte foarte agera si inteligenta pentru a scrie o carte , multi oameni au incercat asta dar din pacate nu au reusit in schimb acest om a reusit ! SPER CA TE.AM AJUTAT!!!!!
Cartea creierul meu.
Cartea,este un obiect,pe care multi il consideram dusmanul nostru,fara sa stim ce are continutul acesteia.
De obicei cartile ne invata sa citim mai bine,sa ne dezvoltam imaginatia cat si vocabluarul.
O carte poate fi scrisa de toata lumea,depinde de ce vrei sa scri,exemplu Ion Creanga si-a povestit copilaria in amintiri din copilarie.
Cum spuneam poti cunoaste multe lucruri noi cu ajutorul unei carti,daca o citesti,iti poti imbogati vocabluarul si mentalitatea.
Mie sincer imi place cel mai mult frazele lui Eminescu,din Luceafarul.Nu pot descrie acum un citat.
Pai in Romania cam toata lumea cred ca va citi minim o carte in viata aceasta asa ca toti putem scrie o carte buna daca avem imaginatie si bogatie mentala.