RO Study
👤
Bradul1
Bradul1
22-09-2015
Limba română
a fost răspuns
bradul sa fie la atribut
Răspuns :
Teovtm
Teovtm
22-09-2015
Crengile bradului erau de un verde izbitor. ( unde "bradului" este atribut substantival genitival)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Mesaje De 8 Martie Pentru Mama În Engleza , Sa Fie De 15 Rânduri!! Urgent !!
Despre Chiocel Informații Va Rog Ajutor
Descrierea Unui Peisaj Din Natura. Sa Fie O Descriere Despre Un Peisaj Si Numai Despre El (in 7 Randuri). VA ROG FRUMOS
Redactează O Compunere Imaginară Despre Tezeu Și Laptelui De 100 De Cuvinte Cu Eroii Minotaurul.
Vă Rog Mult Ajuta Ți Mă Am Nevoie Foarte Urgent .Principalele Caracteristici Ale-nazism & Comunism DEOSEBIRI ȘI ASEMĂNĂRI.
27. Efectuați: A)[2^12•(-4)^5•(-8)^2]^2:(4^3)9.Va Rog! Cu Explicație,pentru A Rezolva Și Celelalte Exerciții, După Model!
4. In Tabelul De Mai Jos S-a Înregistrat Numărul Produselor Vândute La Un Magazin Sportit Copiază Tabelul Pe Caiet Și Completează Rubricile Libere. . Folosește
Scrie 3 Baze 3 Acizi 3 Saruri Formate Din Elementele______bao So2 Naoh Hcl Co H2o S Ca Zncl2 O2
3 Adunăm Un Număr Rațional Cu 3, Suma O Înmulțim Cu 5 Și Obținem Sfertul Numărului 80. Aflați Numărul Inițial.
Va Rog Sa Ma Ajutati