RO Study
👤
Tudorel3
Tudorel3
22-09-2015
Limba română
a fost răspuns
BILETELUL FACE PARTE DIN COMUNICAREA
Răspuns :
Pandaboy
Pandaboy
22-09-2015
face parte din comunicarea in scris
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Valoarea Numerelor A Si B, Stiind Ca : 37 < A + B < 52, A = B × 4 Repede Va Rogg..
In Triunghiul ABC Varful B Se Afla La Distanță De 5cm. Fata De Mediana AM.distanta De La Punctul C La Dreapta AM Este Egală Cu= ......cm ajutati-ma Va Rog!dau S
Scrie Intr-un Mod Stiintifico-fantasctic, Folosind Termeni Din Acest Domeniu. (Un Loc Unde Ati Dori Voi Sa Mergeti).
Traduceti Va Rog In Germana.Ma Simt Foarte Obosita.Eu Nu Am Pofta De Mancare.Eu Trebuie Sa Invat Mult.Eu Vreau Sa Merg La Munte.Eu Nu Am Voie Sa Mananc Inghetat
............................ Mulțumesc :)
Determinați Numerele Naturale Care Verifica Relațiile: 17+x8 Mai Mare Sau Egal Decât 25 Și X+5 Mai Mic Sau Egal Decât 15
Basme Populare Culese De Petre Ispirescu
Gaseste Numerele Naturale Care Indeplinesc Urmatoarele Cerinte: a)cel Mai Mic Numar Natural De Doua Cifre Scris Cu Cifre Diferite Mai Mare Decat 10 b)cel Mai Mi
Unde Se Regasesc Cele Mai Mai Altitudini Sin Romania? Denumeste Paradisul Care Se Afla In Estul Carpatilor Orientali. Dau Coronita!
Un Amestec Contine Metan Si Etan In Raport De Masa 2:3. Masa Molara Medie Si Densitatea Medie ( C.n) A Amestecului Au Valorile: A.18,22g/mol; 0,846 G/l b. 28,5