RO Study
👤
Deuța256
Deuța256
22-09-2015
Franceza
a fost răspuns
sinonim in franceza pentru se rappellent
Răspuns :
Kenya
Kenya
22-09-2015
Souvenir- ils se souviennent,
Answer Link
Аноним
Аноним
22-09-2015
rappeler - a rechema
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua as Dori Si Eu Un Text In Care Sa Contina 5 Cuvinte Cu Consoana Dubla.
Media Aritmetica A 3 Numere Este 2,8.Daca Media Aritmetica A Primelor Doua Este Egala Cu 3,5 Aflati Al 3 Lea Numar"
Pentru A Obtine Faina De Grau Se Pierde 20% Din Cantitatea De Grau.Din Cat Grau Se Pot Obtine 650kg Faina?
Va Rog Sa Ma Ajutati..am Tema Sa Scriu O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Fie Fraza Urmatoare "Call Security NOW ! shouted The Receptionist"
Analizeaza Morofologic Si Sintactic Adverbul Subliniat: La Matematica Mazgalesti rapid ceva Pe Banca,scrii plictisit Niste Formule In Palma.
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Mesajul Basmului "Șperla Voinicul". Va Rog Frumos.
Am Teme La Romana Ca Si Un Fel De Compunere Sei Trebuie Sa O Descriu Pe Bunica Mea Iar Compunerea Sa Aiba Titlul "Bunica Ma Puteti Ajuta Cum Sa O Incep?? va Rog
In Ce Perioada Se Petrece Actiunea Din Nuvela ,,Doua Loturi,, De I.l.caragiale , , Ce Indiciu Din Text Va Ajuta Sa Raspundeti La Aceasta Intrebare ??
Scrieti multimea Divizorilor Comuni Ai Numerelor48 Si 72 Cuprinsi Intre 6 Si 36.
Ajutor Va Rog!Am Nevoie De Cateva Idei In Legatura Cu Tema:"Influenta Conditiilor De Mediu Asupra Identitatii Nationale".