RO Study
👤
Tori
Tori
03-06-2014
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu cuvantul monoton
Răspuns :
Marayke30
Marayke30
03-06-2014
Andrei este monoton .
Noi am analizat la scola cuvantul '' monoton '' .
Answer Link
Danycdany
Danycdany
03-06-2014
AFARA TIMPUL ESTE MONOTON.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Densitatea Soluției Apoase Care Contine 30% NH3 La 15 Grade C Este De 0,8951g/cm Cub, Iar Volumul Molar Parțial Al Apei La Aceeași Temperatura Este De 18 Cm Cub
Densitatea Soluției Apoase Care Contine 30% NH3 La 15 Grade C Este De 0,8951g/cm Cub, Iar Volumul Molar Parțial Al Apei La Aceeași Temperatura Este De 18 Cm Cub
Trasaturile Definitorii Ale Bamului
Alcătuiește 6 Prop. Cu Past Simple Si Past Continous
-5 +5=? PLS Repede Am Nevoie
Dacă Suntem Respectuoși Cu Cei Din Jur Înseamnă Că Respectăm Viața Dacă Suntem Credincioși Trebuie Să Fim Manierați?este Manifestarea Respectului Față De Orice
Rezolva Datele Problemei Prin Segmente Suma A 3 Numere Este 110 Primul Numar Este Cat 1 Pe 3 Din Al Doilea Iar Al Treilea Este Cu 10 Mai Mare Decat Dublul Celui
Am Nevoie De O Prop. In Care Cuv. "lina" Sa Nu Fie Adj. Si Sa Aiba Functia Sintactica De Nume Predicativ.Foarte Repede Daca Se Poate!!! Mersi Mult!
Stabiliți Coeficienți Pentru : 1. Al (OH)2 +H2 SO4 = Al2 (SO4)3 +H2O 2. Al2 (CO3)3 + H2 SO4 =Al2 (SO4)3 +CO2+H2O 3. Al+Hg2 Cl=Al Cl3 + Hg.
Suma A Doua Numere Întregi Este 2 Și Diferența Lor Este -12. Află Cele Două Numere. !!!