RO Study
👤
Marius14i
Marius14i
22-09-2015
Matematică
a fost răspuns
x+y=-2√3
x²-y²=4√6
x-y=?
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-09-2015
[tex]\displaystyle x+y=-2 \sqrt{3} \\ x^2-y^2=4 \sqrt{6} \\ x-y=? \\ x^2-y^2=4 \sqrt{6} \\ (x+y)(x-y)=4 \sqrt{6} \\ -2 \sqrt{3} (x-y)=4 \sqrt{6} \\ x-y=- \frac{4 \sqrt{6} } {2 \sqrt{3} } \\ x-y=-2 \sqrt{2} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Felul Articolului Care Insoteste Substantivul Un Imparat , Tara,bratul,lumea,omul
Va Rog Frumos Sa-mi Spuneti Cum Se Conjuga Verbul Craindre - A Se Teme La Passe Compose
Help......... Helpppp.... Conjugală Modul Prezent Si Perfect Și La Modul Condițional Optativ Perfect Prezent Verbul A Sclipi
Ordoneaza Evenimentela In Ordinea In Care S-au Desfasurat . 1 Transformarea Daciei In Provincie Romana , 2 Retragerea Legiunilor Romane Din Dacia, 3 Lupta De La
Rezolvați Ecuația [9,2x(4,2-x)+28]x 10=14
Vreau Si Eu Explicatia Strofei : Dar Cand E Totul Calator Schimbat Mereu Sau Neschimbator, Al Meu Destin E Ne-ncetat Neschimbator Si Neschimbat
Ghicitoare COMPLETEAZA CASETELE (Scriidu-le Numeele) Uneste Cuvintele Apoi Taie Literele A Si T Alaturate, Ce-n Ordine Stau Legate, Pe Fetita O Cheama Tanta Cu
Suma A Doua Numere Naturale Este 90 Sa Se Afle Numerele
Compune O Problemă De Matematică In Care Să Folosești Cuvintele : coloane, Orgă , Bazalt (TOATE IN ACEAȘI PROBLEMĂ)
Cerbul Ppurta Intre Coarne Un Leagan De Matase.La Ce Crezi Ca Il Folosea? In Opinia Mea...................................................(trei Randulete Mici)