RO Study
👤
Daniboss8872dani
Daniboss8872dani
22-09-2015
Matematică
a fost răspuns
111 supra 20 urgent va rog
Răspuns :
Danielsergheenc
Danielsergheenc
22-09-2015
=5.55 puteai si tu sa folosesti un calculator
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doar Desenul Îl Vreau.
Explica Scrierea Cvintelor N-am,n-ai Și N-a
La O Scoala Generala Cu Clesele I-VIII, La Inceputul Unui An Scolar, Se Inscriu 298 De Elevi Pentru Clasele A I-a Si Respectiv A V-a. Stiind Ca In Fiecare Clasa
Calculeaza Valoarea Lui A Din Fiecare Relatie A). (321×2-115×4)+42÷a = 180+2 ×4 B). (20+2×2) +800:a-7×10=8 Va Rog. Mult'am :))
Un Bazin In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Lungimea De 8 Metri ,latimea De 4 Metri, Si Adancimea De 2 Metri Trebuie Umplut Cu Motorina.Cate Transporturi
Va Rog Este Urgent...!!!! Se Da Propozitia: SA NU CREDETI CA ACOLO NU-I DECAT NISIP SI MAL; NU,ACOLOC CRESC COPACI CIUDATI SI IERBURI CIUDATE SI FRUNZELE LOR S
Se Dau Multimile A={x=3n+2,n Nr Nat} Si B={y=2p+3 P Nr Nat}..Aratati Ca 2015 Apartine Inersectiei Lui Acu B
Vă Rog Îmi Puteți Spune Câteva Nume Cu Ghi? Fratele Meu Are Nevoie Și Eu Nu M-ai Știu
Precizeaza Cazul Si Functia Sintactica Pentru Cuvintele Subliniate: a)Invata Multumita Mamei. (multumita Mamei Este Subliniat) b)Vine Dispre Padurea De Brad. (d
Intr-o Livada Sunt 4 Randuri De Meri Cu Cate 9 Pomi Pe Fiecare Rand Si 8 Randuri De Peri Cu Cate 10 Pomi Pe Fiecare Rand.Cati Pomi Fructiferi Sunt In Livada?