RO Study
👤
Vio68leta
Vio68leta
22-09-2015
Matematică
a fost răspuns
multimea divizorilor lui 24
Răspuns :
PiftelOclip
PiftelOclip
22-09-2015
D indice 24 = {1,24 ; 2,12 ; 3,8 ; 4,6;}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Împărțiți În Propoziție Frazele Următoare Și Precizați Felurile Lor: 1. Mi-ar Fi Plăcut Să Te Întreb Ceva 2. Nu Am Aflat Ce Sunt Napii Leurda Și Bortonii
Realizează O Opinie Cu Privire La Importanța Tik Tok Ului In Viața Omului
Împărțiți În Propoziție Frazele Următoare Și Precizați Felurile Lor: 1. Mi-ar Fi Plăcut Să Te Întreb Ceva 2. Nu Am Aflat Ce Sunt Napii Leurda Și Bortonii
2. In Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi BC < AB, Punctele D Si E Sunt Mijloacele Laturilor AB Şi Respectiv, AC. Mediatoarele Laturilor AC Și AB Intersect
6. Adrian A Cumpărat De La Magazin Trei Pachete De Biscuiţi, Două Cutii De Bomboane Și Patru Batoane De Cereale. El A Avut 79 De Lei. Ce Sumă I-a Rămas Lui Adri
Complet De Sentences In The Past Simple Form Of The Verbs In Exercise 2 1 The Thef Broke Into The Boot Of The Car 2 The Thef ... My Bag3 The Thef ... From Our
Realizează O Opinie Cu Privire La Importanța Tik Tok Ului In Viața Omului
2. Un Număr Este De 3 Ori Mai Mic Decât Celălalt. Află Numerele, Ştiind Că Suma Lor Este 48.
2. In Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi BC < AB, Punctele D Si E Sunt Mijloacele Laturilor AB Şi Respectiv, AC. Mediatoarele Laturilor AC Și AB Intersect
Compara Numerele:a= [(2*3)*5:16*3+2*10:(2*6+2*6)]•(2*13)*5 Și B=[(4•3*5-3*5)•27*2+2•9*3•3*6]•2*11